Sulkakauppa appi

Home / Sulkakauppa appi

Sulkakauppa mobiilissa

  • Maksut seuran tilille mobiilimaksuilla ilman paperityötä ja käteisen kanssa sähläämistä.
  • Turvallinen ja nopea pankin suojaama maksu yhdellä pyyhkäisyllä.
  • Sähköiset kuitit ja kirjanpito.
  • Seuran itsensä hallinnoima jäsenhinnoittelu.
  • Pallojen käytön seuranta seuran omaan käyttöön kuten harjoituksiin ja kilpailuihin.
  • Automaattiset toimitukset ja varastotäydennykset.

Sulkakaupan mobiilisovellus on kätevin tapa sulkapalloseuralle järjestää pallohankinnat. Appi toimii paitsi maksuvälineenä seuran palloille, myös kätevänä hallintatyökaluna, jolla seura saa seurattua pallojen käyttöä eri tarkoituksiin kuten harjoituksiin tai kilpailuihin.

Seuran jäsen voi maksaa seuralta ostamansa pallot suoraan sovelluksella. Maksutapoina käy sekä luotto- ja pankkikorttimaksut että MobilePay. Kortin voi tallentaa käyttöä varten, jolloin maksu tapahtuu yhdellä pyyhkäisyllä helposti ja nopeasti. Kortin tallennus on turvallista, tietoja ei tallenneta sovellukseen, puhelimeen eikä Sulkakaupan palvelimille vaan kortin tietoja valvoo pankki ja luottokorttiyhtiö, joka tunnistaa käyttäjän kirjautumisen.

Seura voi sopia Sulkakauppan kanssa automaattisen varastotäytön ja seurasopimuksen, jolla pallojen varastoa valvotaan ja täydennetään automaattisesti. Vaikka palloja säilöttäisiin useassa eri paikassa, seuralla on aina täsmällinen tieto niiden saatavuudesta. Kun varasto tyhjenee alle sovitun rajan, Sulkakauppa lähettää automaattisesti täydennyksen.

Appi löytyy sekä Google Playstä että Applen AppStoresta nimellä ”Sulkakauppa”.

Oletko kiinnostunut ottamaan mobiilisovelluksen käyttöön teidän seuralle? Ota yhteyttä meihin, myynti@sulkakauppa.fi

Moi. Tervetuloa Sulkakauppaan!